کاهش ۱۵ درصدی مصرف بنزین در کشور

ناصر رئیسی فرد در گفت‌وگو با میزان با اشاره به آخرین وضعیت میزان مصرف سوخت در کشور اظهار کرد: با افزایش تعداد مبتلایان به کرونا و وضع برخی محدودیت‌ها برای کاهش تردد، میزان مصرف بنزین در کشور با کاهش ۱۵ درصدی مواجه شده است.
رییس انجمن شرکت‌های زنجیره‌ای توزیع فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: با افزایش هشدار‌های ستاد مبارزه با کرونا، رعایت نکات بهداشتی از سوی مالکان خودرو در جایگاه بیشتر شده است و در این میان با وجود عدم حمایت شرکت پخش فرآورده‌های نفتی جایگاه داران اقدام به تهیه مواد ضدعفونی و دستکش‌های یکبارمصرف برای سوخت گیری ایمن کردند.
وی ادامه داد: مسئله بنزین دزدی از گذشته وجود داشته، اما طی هفته‌های گذشته روندی صعودی داشته است و این موضوع زیان فراوانی را به جایگاه داران تحمیل کرده است.
رئیسی فرد ادامه داد: بار‌ها از سوی جایگاه داران طرح مبنی بر اتصال کارت سوخت به کارت بانکی ارائه شده است، اما به دلیل اجرایی نشدن آن شاهد بنزین دزدی در جایگاه‌های سوخت هستیم.
رییس انجمن شرکت‌های زنجیره‌ای توزیع فرآورده‌های نفتی بیان کرد: افزایش کارمزد جایگاه داران در حد حرف مانده و با وجود افزایش هزینه‌های خدمت رسانی اقدامی برای افزایش کارمزد ۳ درصدی جایگاه داران صورت نگرفته است.
وی افزود: شرایط سختی برای جایگاه دارن سوخت ایجاد شده و با وجود احساس مسئولیت اجتماعی جایگاه دارن، فعالان این بخش در معرض حذف تدریجی از چرخه فعالیت هستند.
رئیسی فرد عنوان کرد: مشکلات اقتصادی جایگاه داران نیازمند افزایش کارمزد آن‌ها و یا پرداخت تسهیلات مالی برای احیای دوباره این بخش است.
رییس انجمن شرکت‌های زنجیره‌ای توزیع فرآورده‌های نفتی بیان کرد: بحث معطلی در جایگاه‌ها برای سوخت گیری به مشکلات کارت سوخت باز می‌گردد که در صورت جمع آوری کارت‌های سوخت و اتصال کارت سوخت به کارت بانکی روند سوخت گیری تسریع خواهد یافت.
وی افزود: افزایش تعداد جایگاه سوخت مشروط به اصلاح اقتصادی جایگاه دارن است و اگر افزایش جایگاه باعث افزایش خدمت رسانی و اشتغال شود اقدام مناسب است، اما باید به شرایط اقتصادی جایگاه دارن نیز توجه شود.
مبع : خبرگزاری میزان
تاریخ : 1 مرداد 1399

کاهش ۶۶ درصدی فروش بنزین در جایگاه‌های سوخت

«ناصر رییسی‌فرد» امروز (دوشنبه) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به اینکه خوشبختانه هیچ گزارشی مبنی بر ابتلای کارگران جایگاه‌های سوخت به کرونا تا کنون وجود نداشته،‌ ادامه داد: امیدواریم با رعایت اصول بهداشتی این روند ادامه‌دار باشد.

وی افزود: در جایگاه‌های سوخت تمام تلاش خود را کرده‌ایم تا ایمنی در برابر کرونا به طور کامل وجود داشته باشد و دراین مسیر جایگاه‌های سوخت به صورت مستمر ضدعفونی شده و ماسک و دستکش نیز در اختیار کارگران قرار دارد.

رییسی‌فرد با تاکید بر اینکه استفاده از پول نقد در جایگاه‌های سوخت کاهش داشته،‌ گفت: نمی‌توان حقوق شهروندان را خدشه‌دار کرد و اگر کسی می‌خواهد پول بنزین را نقدا پرداخت کند نمی‌توان جلوی وی را گرفت.

به گفته رییس انجمن شرکت‌های زنجیره‌ای توزیع فرآورده‌های نفتی در این مدت به واسطه آنکه برخی از افراد برای سوختگیری از ماشین پیاده نمی‌شوند، ‌بنزین دزدی افزایش پیدا کرده و افرادی بدون پرداخت پول بنزین فرار می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه فروش جایگاه‌های سوخت کاهش فراوانی داشته،‌ ادامه داد:‌ با توجه به کاهش فروش و کاهش استفاده از پول نقد، ‌نقدینگی در جایگاه‌های سوخت کاهش داشته است.

رییسی فرد افزود:‌ فروش بنزین از اواسط اسفند ماه سال گذشته، ۶۶ درصد کاهش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: ‌از آنجایی که جایگاه‌های سوخت حق‌العملی کار می‌کنند، ‌کاهش فروش، موقعیت اقتصادی جایگاه‌ها تغییر داده و این جایگاه‌ها مشکل اقتصادی دارند. حتی در فرودین ماه برای پرداخت حقوق کارگران و حق بیمه نیز با مشکلات اقتصادی رو به رو هستند.

به گفته رییسی فرد، ‌با وجود استمرار فعالیت جایگاه‌های سوخت اما هیچ استمهالی درباره پرداخت بیمه و مالیات برای آنها در نظر گرفته نشده است.

وی گفت: اگرچه برداشتن برخی محدودیت‌ها از اول اردیبهشت ماه می‌تواند مصرف بنزین را افزایش دهد اما این موضوع خطرات جمعی افزایش بیماری را نیز به دنبال خواهد داشت و اگر مراعات انجام نشود، کرونا می‌تواند تداوم داشته باشد. به اعتقاد ما مسایل سلامت مردم مهمتر از فروش بنزین است.

منبع ایرنا

تاریخ: 26 فروردین 1399